Купівля масла І-20 у постачальника

Машинобудування передбачає використання змащувальних рідин підгрупи А. найчастіше застосовується універсальне масло індустріальне І-20, який має широкий спектр можливостей.

Це горюча суміш, що володіє температурою спалаху понад 140 С і терміном зберігання 5 років. Виготовляється даний продукт згідно з нормативами за Гост 20799-88 «Масло індустріальне. Технічні вимоги». Отже, проводиться суворий контроль якості масла І-20.

Так як масло індустріальне є залишковою і дистиллятной сумішшю, то при використанні зовсім не потрібні спеціальні насадки. За допомогою масла І-20 здійснюються наступні дії:

  • зменшується тертя у всіх вузлах;
  • знижується рівень контакту тертьових частин механізмів середніх і малих навантажень, які мають зубчасті передачі;
  • підвищується швидкість подачі в гідравлічних пристроях пресованих механізмів, автоматизованих ліній.

Масло може використовуватися різних рівнів в’язкості. Це залежить від навантажень на основний пристрій. Найбільш поширене застосування масло И-20 знайшло в будівельному і дорожньому транспорті, що працює на відкритих просторах. При цьому гідравліка показує найвищі рівні ККД.

Більш вигідно купити масло I-20 можна у прямого постачальника «Меркурій» на території України. Тут вам запропонують взаємовигідні умови поставки, оплати та вартості. Також варто відзначити і високу якість цього продукту, що відповідає відповідного ГОСТу виробництва. При необхідності можна підібрати аналоги.

Share