Сірниковий парафін марки НС

Сірниковий парафін марки НС – це продукт, який виходить при переробці нафти.

Безпосередньо з дистилятів рафінад при селективної очистки та нафтових дистилятів. Парафін НС є суто технічним, але не належить до групи твердих парафінів, оскільки володіє великими допусками за змістом масла та інших домішок. Він являє собою кристалічну щільну масу, що має біло-жовтий або світло-коричневий відтінок. У деяких партіях спостерігається і сірий тон, що вважається допустимим.Температурний режим плавлення сірникової парафіну не менше 42-х градусів, вміст олії – не більш як 5%, вода повністю відсутня.

Сфера застосування

Парафін НС використовується строго в технічних цілях:

  • для виробництва деревоволокнистих плит;
  • при виготовленні сірників;
  • для приготування свічок.

Цікаво! Варто відзначити, що сірникову парафін має здатність надавати будь деревині гидрофобное властивість і швидко загоряється. Саме тому його найчастіше використовують для виробництва сірників.

Де купити в Україні Сірниковий парафін?

Продаж сірникового парафіну в Україні здійснюється повсюдно. Але кожному покупцеві необхідно звертати увагу, перш за все на якісні показники продукції, ціни і репутацію продавця. Компанія «Джеремін» пропонує парафін сірниковий марки НС на взаємовигідних умовах, тому що відрізняється низькою ціновою політикою і високою якістю парафіну. Перебуваючи на ринку досить багато років, «Джеремін» зайняв одне з лідируючих місць з продажу парафін сировини. Тут можна купити сірниковий парафін, розфасований в брикети по 5 кг, 16-18 і 25-30. При цьому вам нададуть сертифікати якості і всю необхідну документацію.

Share