Парафін

Сам по собі, очищений парафін, безбарвний, без запаху і смаку, жирний, якщо його по трогати, не розчиняється у воді і спирті.

Розчиняється добре в органічних розчинниках і мінеральних маслах. У багатьох рослинних маслах, при нагріванні, він розчиняється, також добре розчинний в органічних розчинниках і мінеральних маслах. Є промислові нафтові парафіни, які поділяються на технічні високоочищені, очищені, неочищені. Однією з найважливіших характеристик парафіну, є його низька температура плавлення.

Парафін застосовують в паперовій, текстильній, поліграфічній, лакофарбовій промисловості. Також в електротехніці, і для медичних цілей, поширений в парфумерної та косметичної промисловості. Парафін також використовують як хімічна сировина для отримання жирних кислот і спиртів, миючих речовин, присадок до мастил.

Парафін технічний марки Т-1

Парафін нафтовий твердий технічний марки Т1, має зовнішній вигляд кристалічна маса білого кольору або з відтінками. Його застосовують для водостійкою просочення при виготовленні тари і матеріалів для упаковки, для виробництва свічок, олівців. Також для товарів побутової хімії, ізоляції, текстильних виробів і захисту від іржі. Купити парафін марки Т1, можна в Києві. Наша компанія “Джеремін”, реалізує такого роду парафін, в мішках по 20 кг. Якщо вам цікаві наші пропозиції, ви можете знайти наші контакти на сайті, зв’язавшись з нами, ви отримаєте більш детальну інформацію яка вас цікавить.

Share