Продаж церезину марки 75 дозволяє купити свіжу, високоякісну продукцію!

Церезин марки 75 є складом з вуглеводнів (граничних), що мають деяку кількість атомів у молекулі, що отримується з сировини нафти. На вигляд церезин воскоподібний з кольором від білястого до коричневого відтінку. Він розчиняється тільки в бензолі, смаку та запаху не має і розм’якшується при температурному режимі понад 75 градусів. Луж та кислоти на цю продукцію не діє.

Застосування церезину є широким. Зазвичай його використовують як ізоляційну сировину, в електричній техніці, при виготовленні свічок, мастил пластичної структури, для просочення упаковок і навіть для вибухових речовин. Звичайно, на цьому список застосування не обмежується, але застосовується церезин на багатьох виробництвах. З цих причин церезин користується великою популярністю. При виготовленні даного матеріалу проводиться знемаслення та очищення парафінистої пробки та інших речовин.

Продається високоякісний церезин у Києві

Наша компанія надає найвигідніші умови та мінімальні ціни. Дані вироби виробляються з урахуванням необхідних вимог та відповідають усім нормам та стандартам європейського рівня. Тут здійснюється доставка товару в різні населені пункти та в різних кількостях.

Share