БІТУМ БУДІВЕЛЬНИЙ М5 – НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВІД АГРЕСИВНИХ СЕРЕДОВИЩ

Протягом багатьох років, великою популярністю у фахівців користується бітум будівельний марки М5.

Що таке бітум, і які його переваги? Як матеріал, бітум нафтовий будівельний М5 вироблений шляхом змішування різних вуглеводнів, та відноситься до смолоутворюючих продуктів.

Будівельний бітум – не водорозчинний, однак, він майже повністю розчиняється в деяких органічних розчинниках. Бітум БН 90/10, завдяки деяким своїм якостям, – один з найважливіших будівельних матеріалів. Які ж ключові властивості роблять цей матеріал настільки популярним?

ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗАСТОСУВАННЯМ БІТУМУ

Найцінніша якість бітуму М5- це хімічна стійкість проти дії агресивних середовищ, що викликають корозію,навіть у залізобетоні, металів та інших будматеріалів. Крім того, бітуми гідрофобні, які повністю являються водовідштовхувальним матеріалом. На додаток, вони мають велику щільність, що робить їх ще міцніше.

Де ж можна купити бітум в Україні?

Компанія ТОВ «Меркурій» пропонує бітум за доступними цінами, різних марок, у будь якій кількості за доступними цінами. Завдяки високої хімічної стійкості та економічності, бітуми нашої компанії застосовуються для:

  • хімічного захисту сталевих труб і конструкцій із залізобетону;
  • ізоляції фундаменту споруджуваних будинків;
  • виготовлення покрівельних матеріалів;
  • будівництва доріг;
  • гідроізоляції;

Слід зауважити, що продаж бітуму компанією «Меркурій» відбувається на взаємовигідних умовах, а також клієнту гарантується висока якість всіх бітумних матеріалів.

Share