Емульсія

Парафінова емульсія знаходить своє застосування переважно у лісопереробній промисловості. Вона входить до складу захисного покриття, завдяки якому дерево не просочується вологою та захищається від набухання.

Також слід зазначити, що завдяки гладкому покриттю зникає необхідність у шліфуванні поверхонь, а підвищення міцності вихідного виробу рахунок емульсії відображає універсальність її функцій. Цей матеріал має певні особливості, серед яких:

  • велика якість гидрофобизации дерева рахунок малого розміру твердих частинок, що становить 1 мікрон;
  • відбувається якісне розчинення в смолах, основою яких є карбамід та меламін;
  • більш простий, а також ефективний метод застосування у порівнянні з іншими парафінованими матеріалами, оскільки емульсія знаходиться в рідкому стані вже за кімнатної температури;
  • зберігання у звичайній температурі (5-40 градусів, розплав парафіну у складі – понад 80 градусів), що дозволить розташовувати їх у складах й у житлових приміщеннях;
  • виключення витрати при транспортуванні емульсії;
  • вогнестійкість матеріалу, що дозволяє не боятися за збереження здоров’я працівників.

На вигляд ця субстанція рідка, що має білий колір із вмістом парафіну близько 60%. Тривалість зберігання становить понад півроку.

На основі численних досліджень було виявлено відмінну властивість під час змішування з водою. Всередині отриманого розчину тверді частинки емульсії перебували на рівній відстані одна від одної, що призводило до підвищених технологічних властивостей у процесі виробництва, її рівномірності нанесення та помірної витрати.

Купити парафінову емульсію в Україні

Share