Продаж парафінової емульсії в Києві

Від нашої компанії дозволяє вам придбати свіжий та якісний матеріал за невисокими цінами.

Дана рідина знаходить своє застосування в обробці дерева, так як цілий ряд переваг не тільки полегшує процес, а й покращує властивості вихідних виробів. Таким чином, плити ДСП, OSB та інші мають підвищену стійкість до вологи, за рахунок чого відсутнє розбухання та порушення точності розмірів.

Завдяки простому та швидкому з’єднанню з водним розчином дрібні частинки емульсії глибоко проникають у дерев’яні волокна, забезпечуючи якісне покриття. Отримана гладка форма легко піддається фарбуванню, скорочуючи зусилля ваших працівників та витратний матеріал. З придбанням парафінової емульсії в компанії «Джеремін» ви підвищуєте міцність виробів, а також спрощує процес їх виготовлення. Річ у тім, що з розрізанні дерева на заготівлі емульсія зменшує виділення пилу. В результаті виконувати дію стає не тільки зручніше, а й швидше.

Парафінова емульсія дозволяє покращити ваше виробництво в період зими, так як розігрівати труби з матеріалом не доведеться. Повний спектр переваг за невисоку ціну від компанії «Джеремін».

Share