ПАРАФІН СВІЧКОВИЙ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Свічковий парафін застосовується для виготовлення свічок та різноманітних воскових сплавів. За певними методиками, він дозволяє не тільки створювати «з нуля» декоративну свічку, але і збільшити термін дії вже наявної.

До складу свічкового парафіну додається компонент під назвою стеарин для того, щоб при процесі вилучення відлитих фігур з форм, не відбувалося руйнування матеріалу. У розплавленому стані даний елемент має малий рівень в’язкості, що обумовлює зручність його використання. Температура плавлення становить порядку 55-65 градусів. Зовнішній вигляд представлений в якості кристалічної маси білого кольору, з можливими відтінками сірого та жовтого.

Також, цей продукт застосовується в радіотехніці для створення лакового покриття з властивостями вологозахисту, а також в медичних установах з метою виробництва спеціалізованого обладнання. Даний матеріал абсолютно нешкідливий, а також не розчинний у воді без додаткових розчинів на масляній або нафтовій основі. При додаванні до бензину, останній отримує антикорозійні властивості, що збільшує термін експлуатації того чи іншого механічного вузла.

Купити свічковий парафін

Share