kantrium.com | E-Norway.ru | HELFI.ru | MySuomi.com

Стеарин (франц. Stearine, від грец. Stear - жир) - органічний продукт, який одержують із жирів. Складається з стеаринової кислоти з домішкою пальмітинової, олеїнової кислот і ін. Тверда, напівпрозора маса, жирна на дотик, t плавлення 53-65 °С (в залежності від сорту), щільність 0,92 г / см3 (20 °С). Отримують стеарин дистиляцією гідролізату тваринних жирів (з подальшою кристалізацією і віджиманням) або гидрированием ненасичених кислот рослинних олій. Застосовують в миловарінні, паперовій, гумовій, текстильній промисловості, для виготовлення свічок.

Стеаринова кислота (тривіальне назва), цетілуксусная або н-октадекановая кислота CH3 (CH2) 16COOH, одноосновная карбонова кислота аліфатичного ряду - це білі кристали, нерозчинні у воді і діетиловому ефірі.

Стеаринова кислота - одна з найбільш розповсюджений в природі жирних кислот. Входить у вигляді гліцеридів до складу ліпідів, перш за все тригліцеридів (жирів) тваринного походження, останні виконують функцію енергетичного депо. Синтезується в організмі з пальмітинової кислоти під дією ферментів - елонгаз, що відповідають за подовження алифатической ланцюга жирних кислот.

Основним промисловим методом отримання стеаринової кислоти є витяг її з стеарину - продукту гідролізу жирів при виробництві мила.

Стеарин широко використовується в косметичній промисловості: стеарат натрію є одним з основних компонентів мила, сама стеаринова кислота входить до складу багатьох косметичних засобів. Також використовується як компонент пластичних мастил.

Парафін.

Сам по собі, очищений парафін, безбарвний, без запаху і смаку, жирний, якщо його по трогати, не розчиняється у воді і спирті.

Continue Reading

Сірниковий парафін марки НС - це продукт, який виходить при переробці нафти.

Continue Reading

Купівля масла І-20 у постачальника

Машинобудування передбачає використання змащувальних рідин підгрупи А. найчастіше застосовується універсальне масло індустріальне І-20, який має широкий спектр можливостей.

Continue Reading

ПАРАФІН СВІЧКОВИЙ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Свічковий парафін застосовується для виготовлення свічок та різноманітних воскових сплавів. За певними методиками, він дозволяє не тільки створювати «з нуля» декоративну свічку, але і збільшити термін дії вже наявної.

Continue Reading

ПАРАФІН СВІЧКОВИЙ КУПИТИ В КИЄВІ

Продаж парафіну для виробництва свічок.

Continue Reading

БІТУМ БУДІВЕЛЬНИЙ М5 - НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВІД АГРЕСИВНИХ СЕРЕДОВИЩ

Протягом багатьох років, великою популярністю у фахівців користується бітум будівельний марки М5.

Continue Reading